7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange shops på nettet tildeler nu om dage et stort udvalg af leveringsmuligheder. En der er meget anvendt er lige nu at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig rigtig let gængelig, og oftest også den mest letkøbte leveringsudgave.

Du burde ligeledes overveje at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig gennemsnitligt en kende mere omkostningsfuld, men desuden super ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog at hente varerne selv, som dog er betinget af at du lever i nærheden af internet forretningens arbejdslager.

Antal dages levering er naturligvis rigtig betydningsfuld om du absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så med det formål er det særdeles meningsfuldt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt for det relevante produkt.

Størstedelen af internet varehuse garanterer levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter, men husk at det er afhængig af at du når at bestille forinden et fastsat tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt pakket før lagerpersonalet får fri.

Visse internet butikker præsterer fragtfri levering, men for det meste er det kun gældende hvis der bestilles for en præcis sum. Ellers skulle du tage den mest prisbevidste leveringsmåde, der i de fleste tilfælde – uden hensyn til om du befinder sig tæt på Silkeborg, Farum eller Hørning – vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

De ældre bestiller hos forretninger på nettet

Det er jo virkelig fremkommeligt for forbrugerne at søge information om priser fra flere internet firmaer i Danmark og ergo har mange online virksomheder ikke kunne slippe for at presse salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, men også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Dog kan det immervæk blive gunstigt at sammenholde nogle e-shops efter rabat forinden du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.

Du bør dog være omhyggelig med, at såfremt en online butik forhandler en vare for en salgspris der kan virke uendeligt beskeden, kunne det tit være et faresignal om en uoprigtig e-handler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, der passer på os overfor falske internet forretninger.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale prisen over en længere periode.

Trustpilot præsterer aldeles gode muligheder

Forinden folk shopper i en e-forretning burde de i reglen løbe igennem deres handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig morsomt.

En nemmere løsning kan være at se om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være et billede på at netshoppen opretholder dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren lejlighedsvis kigges til af jurister der er inde i de gældende vilkår. Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, når du møder dilemmaer i forbindelse med din bestilling. Her er et link til mere viden.

For øvrigt rekommanderer vi at man er sat ind i de væsentligste reglementer der kan have indvirkning på bestillingen, f.eks. hvilken bytteret webshoppen garanterer. I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne bevise sin shopping, hvad end man leder efter et produkt til en dame eller herre.

Overvåges af jurister som kender lovgivningen

Trustpilot frembyder immervæk hæderlige genveje til at finde ud af ganske mange aktuelle konsumenters opfattelser og af den grund går vi ind for, at du studerer internet forretningens bedømmelser inden du lægger din bestilling.

Facebook resulterer i desuden altid habile genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed. Desuden ser vi en del online forretninger som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af deres købsoplevelse, som tillige må tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi samarbejder med flere internet foretagender i form af at vi annoncerer virksomhedernes varer, og indkasserer kommission om en af vores brugere fuldfører et køb.