7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

EXOline Vaskespand 20L

Varenummer (SKU): 43330057830621 Kategori:
Flere billeder

kr. 299,00

Vaskespand med grit guard, låg og kan rumme hele 20 liter vand! Den smarte vaskespand fra EXOline kommer i ekstra hårdt plastik, altså en ægte kvalitetsspand. Der er naturligvis en rist i bunden, der gør at du ikke trækker det beskidte vand med op, netop … læs mere her

Er EXOline Vaskespand 20L på lager?
Køb EXOline Vaskespand 20L

Beskrivelse

EXOline Vaskespand 20L Produktfakta

Produktnavn EXOline Vaskespand 20L
Pris DKK 299.00
Mærke EXO
Gratis fragt Ja, ved køb over DKK 500
Fragt DKK 39
VareID 43330057830621
EAN 5711556423254

EXOline Vaskespand 20L fra EXO

EXOline Vaskespand 20L er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori Vaskespand. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber EXOline Vaskespand 20L. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din EXOline Vaskespand 20L i webshoppen XpertCleaning.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg EXOline Vaskespand 20L. Når du handler online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

EXOline Vaskespand 20L og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.