7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Pumpesprayer 1L

Varenummer (SKU): 39698019713206 Kategori:
Flere billeder

kr. 249,00

Kemisk resistent sprøjte med FKM-tætninger.Pumpe lavet af forstærket polyamid: velegnet til de fleste opløsningsmidler, med håndpumpe. Modstandsdygtig og perfekt til fælgrens eller lignende. … læs mere her

Er Pumpesprayer 1L på lager?
Køb Pumpesprayer 1L

Beskrivelse

Pumpesprayer 1L Produktfakta

Produktnavn Pumpesprayer 1L
Pris DKK 249.00
Mærke XPERT
Gratis fragt Ja, ved køb over DKK 500
Fragt DKK 39
VareID 39698019713206
EAN

Pumpesprayer 1L fra XPERT

Pumpesprayer 1L er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Trykforstøver. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Pumpesprayer 1L. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Pumpesprayer 1L hos onlineshoppen XpertCleaning.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, som jo fx kan være Pumpesprayer 1L. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Pumpesprayer 1L og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.