7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Auto Magic BC-1

Varenummer (SKU): 40716773556406 Kategori:
Flere billeder

kr. 149,00

PRODUKT BESKRIVELSE:BC-1 er det første trin til at fjerne dybe ridser og fejl i lakken. Kan påføres i hånden og med maskinpolering. Hvis du vælger at behandle din bil med dette produkt, anbefaler vi at du polere en gang mere med BC-2 for at få den optimal … læs mere her

Er Auto Magic BC-1 - 473ML på lager?
Køb Auto Magic BC-1 - 473ML

Beskrivelse

Auto Magic BC-1 Produktfakta

Produktnavn Auto Magic BC-1
Pris DKK 149.00
Mærke Auto Magic
Gratis fragt Ja, ved køb over DKK 500
Fragt DKK 39
VareID 40716773556406
EAN

Auto Magic BC-1 fra Auto Magic

Auto Magic BC-1 er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Cut Polermiddel. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Auto Magic BC-1. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Auto Magic BC-1 hos onlineshoppen XpertCleaning.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Auto Magic BC-1. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Auto Magic BC-1 og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.