7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af butikker på nettet yder heldigvis en lang række forskellige muligheder for fragt. En af de mest benyttede er i dag pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente dine varer præcis når det passer dig. Fragttypen er altså vældig ligetil, og typisk desuden den billigste fragtmetode.

Du bør ligeledes afveje for og imod at få ordren sendt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen viser sig desværre en sjat mere bekostelig, men omvendt rigtig fleksibel. Den prisbilligste leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som dog betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens adresse.

Fragttiden er jo temmelig relevant når man absolut skal bruge dine nye varer straks, og af den grund er det ganske væsentligt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt på den respektive vare.

En hel del internet handler frembyder levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, men det forudsætter at handlen laves inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen klargjort før de logistikansatte tager hjem.

Nogle firmaer på nettet garanterer fri fragt, men undertiden er det forudsat at du aftager for et fastslået beløb. Alternativt skal man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde – uden hensyn til om man bor nær Køge, Nørresundby eller Lemvig – vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

Netshopping vokser fortsat

Det er efterhånden temmelig let gængeligt for købere at vurdere prisniveauet på diverse online firmaer og derfor har mange shops på nettet været tvunget til at nedsætte priserne på mange af deres varer – til børn, og endvidere også til voksne – betydeligt, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Trods dette kan det trods alt blive gavnligt at efterprøve diverse online selskaber efter rabat inden du køber, således at du er velinformeret til at opnå den laveste pris.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at ifald en e-forhandler tilbyder bedst i test varer til en salgspris der kan ses som uendeligt overkommelig, burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en svindel e-shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side dækket ind under en retningslinje, som begunstiger dig overfor uægte online butikker.

Inden nogen shopper på en shop kunne de for at være sikker sætte sig ind i e-shoppens handelsaftale, men det er bare ikke særlig spændende.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se nærmere på om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, som kan være et kendetegn for at internet selskabet adlyder de officielle regler, og at online shoppen tit undersøges af specialister som er meget bekendte med vilkårene på området. Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, såfremt du skulle få besvær ved dit køb. Mere information.

For øvrigt kan det anbefales at man er vidende om de vigtigste forhold der kan have indvirkning på handlen, for eksempel hvilken returret internet selskabet lover. Her er det ydermere afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne vidne om handlen, hvad end du skal købe en gave til en dame eller herre.

En garanti for at online butikken lever op til de officielle danske regler

Trustpilot tilbyder tilpas uafhængige genveje til at iagttage forskellige eksisterende forbrugeres meninger og derved kan det anbefales, at du tjekker internet virksomhedens anmeldelser inden du lægger din bestilling.

Facebook tilbyder dig tillige ret relevante genveje til at få kendskab til internet shoppens kundefokus. Foruden det møder vi endda firmaer på nettet som tilbyder kunderne at afgive en kritik af deres køb, hvilket lige så vel må udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Oplysninger om varer og online butikker ajourføres fra tid til anden, men vi giver ingen garanti imod modifikationer der kan være lavet siden sidste opdatering af sidens oplysninger.